FAGYIZÓNK TÖRTÉNETE

A fagylalt iránti szenvedélyünk határozza meg munkánk minőségét. 

Röviden rólunk

  • Első üzletünket a XIII. Kerületben, a Pozsonyi úton 2014-ben nyitottuk. Kezdetben abban a nagyon pici helyiségben gyártottuk és árultuk fagylaltjainkat. Az évek során folyamatosan fejlesztettük, újítottuk üzletünket. Egészen 2016-ig csupán ketten dolgoztunk egymás mellett a teljes szezonban, mi álltunk a pultban és készítettük a fagylaltokat, hogy személyesen is megismerjük Vendégeinket és figyeljük visszajelzéseiket.
  •  2017 végén termelési kapacitásunk bővítése céljából szintén a kerületen belül, a Kárpát utcában alakítottuk ki fagylaltkészítő üzemünket. 2019-ben nyitottuk meg második üzletünket a Kárpát utcai üzletünkben.
  • 2018 óta foglalkozunk viszonteladással, partnereinknek hála egyre több helyen elérhető az általunk készített minőségi kézműves fagylalt. 

 Az általunk gyártott fagylaltot egyre korszerűbb technológiával készítjük el, kizárólag olasz prémium minőségű Carpigiani gépekkel, természetes alapanyagokból, tartósítószermentesen. Törekszünk arra, hogy egyesítsük a hagyományos recepteket a mai kor követelményeinek megfelelő táplálkozási igényekkel. Évente több tréningen, szakmai kurzuson veszük részt, mert elengedhetetlennek tartjuk, hogy naprakészek legyünk a legújabb trendekkel.

Csapatunk

Munkatársaink kiválasztása során egyik, talán legfontosabb szempontunk, hogy csapatunk tagjai egytől egyig legalább olyan eltökéletek legyenek munkájuk terén, mint mi magunk, így tudjuk a legnagyobb odaadással kiszolgálni Vendégeinket.


© 2023 AZÚR FAGYIZÓ
1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B
1133 Budapest, Kárpát utca 52.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!