VISZONTELADÓKNAK

Csatlakozz hozzánk!

Ha van Benned vállalkozó kedv, ha szereted a kihívásokat, és szeretnél egy olyan csapathoz tartozni, mely évek óta a legjobb minőségű fagylaltokkal szolgálja ki vendégeit, akkor itt az ideje, hogy csatlakozz hozzánk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Cégünk 2014 óta fagylaltozók üzemeltetésével, 2018 óta fagylalt nagykereskedelemmel foglalkozik. Az általunk gyártott fagylaltot egyre korszerűbb technológiával készítjük el, kizárólag olasz prémium minőségű Carpigiani gépekkel, természetes alapanyagokból, tartósítószermentesen. Tejes fagylaltjaink készítésénél a minőségi tej és tejszín kap hangsúlyt. Gyümölcsfagylaltjaink valódi gyümölcsökből készülnek és garantáltan laktózmentesek. Törekszünk arra, hogy egyesítsük a hagyományos recepteket a mai kor követelményeinek megfelelő táplálkozási igényekkel. Évente több tréningen, szakmai kurzuson veszük részt, mert elengedhetetlennek tartjuk, hogy naprakészek legyünk a legújabb trendekkel

Partneri kapcsolatunk során az első lépésektől a nyitás napján túl, egészen az üzemeltetésig segítünk, legyen szó akár a gépek beszerzéséről.

Mi biztosítjuk Neked a kiszállított kész, friss fagylaltot, amit csak a pultba kell helyezned.

Amennyiben cégünk elnyerte tetszésed kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

azurfagyizo@hotmail.com© 2023 AZÚR FAGYIZÓ
1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B
1133 Budapest, Kárpát utca 52.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!